Om Sonjas kattepass

Om Sonjas kattepass

 

En kattepasser er en omreisende tjeneste hvor katten bor hjemme hos seg selv og kattepasser kommer på besøk en gang pr dag mens eier er på reise. Det kan også gjøres to besøk pr dag etter avtale. Katten får mat og vann, ren dokasse, og lek og kos så langt katten vil. Eventuelle medisiner blir også gitt. Eier får en sms, mail eller Facebookmelding hver dag med rapport om hvordan katten har det. Enkelte ganger også med bilde. 

 

Hvert besøk varer inntil en time, litt avhengig av sesong og om katten vil være sosial eller f.eks. bare sove. I høysesong som sommerferie, jul, påske osv. kan besøkene bli noe kortere. 

 

Som kattepasser ser jeg ikke bare etter katten, men også boligen og kan varsle eier om innbrudd og annet uforutsett som kan oppstå. Jeg har også chipleser tilgjengelig hvis det skulle oppstå behov for noe slikt. 

Mex (død 11. okt. 2020)

Småkatt

En av de få gangene det var mulig å komme nær denne frøkenen uten å få seg en tatovering...

Tørre fakta:


Sonja Midtlien

Født i 1968
Opprinnelig fra Asker. Fra oktober 2023 bosatt på Gol. For tiden uten noen katt selv, men det kan jo hende jeg får en pus i hus etterhvert. :-)

Jeg har jobbet som selvstendig vanntriminstruktør og drevet egne kurs for overvektige i Asker og Bærum siden 2005. Dette er nå avviklet. 


Av interesser kan jeg nevne at musikk har vært min store lidenskap siden 1975 da jeg begynte å spille trekkspill. Siden 90-tallet har jeg også spilt keyboard. Jeg spiller både alene og i orkestre.

Hovedforetaket er Midtliens kattepasstjeneste (tidligere Sonja Midtlien XLpluss), organisasjonsnr. 988083410 MVA

Småkatt 01.07.2006-22.06.2023

Småkatt og Mex

Ikke ofte de var så gode venner...