Om Sonjas kattepass

Om Sonjas kattepass


Om Sonjas kattepass

 

En kattepasser er en omreisende tjeneste hvor katten bor hjemme hos seg selv og kattepasser kommer på besøk en gang pr dag mens eier er på reise. Det kan også gjøres to besøk pr dag etter avtale. Katten får mat og vann, ren dokasse, og lek og kos så langt katten vil. Eventuelle medisiner blir også gitt. Eier får en sms, mail eller Facebookmelding hver dag med rapport om hvordan katten har det. Enkelte ganger også med bilde. 

 

Hvert besøk varer inntil en time, litt avhengig av sesong og om katten vil være sosial eller f.eks. bare sove. I høysesong som sommerferie, jul, påske osv. kan besøkene bli noe kortere. 

 

Som kattepasser ser jeg ikke bare etter katten, men også boligen og kan varsle eier om innbrudd og annet uforutsett som kan oppstå. Jeg har også chipleser tilgjengelig hvis det skulle oppstå behov for noe slikt. 

Mex

Småkatt

En av de få gangene det var mulig å komme nær denne frøkenen uten å få seg en tatovering...

Tørre fakta:  • Sonja Midtlien
  • Født i 1968
  • For tiden samboer med Mex og Småkatt

Jeg jobber også som vanntriminstruktør og har siden 2005 drevet egne kurs for overvektige i Asker og Bærum. Dette kan du lese mer om på www.xlpluss.no


Av interesser kan jeg nevne at musikk har vært min store lidenskap siden 1975 da jeg begynte å spille trekkspill. Siden 90-tallet har jeg også spilt keyboards. Jeg spiller både alene og i orkestre og driver gammeldansgruppa Klonken videre etter min mor. 

Småkatt

Småkatt og Mex

Ikke ofte de er så gode venner...


Kontakt:


Kontoradresse:

L. P. Wettresvei 44

1392 Vettre

92031594

Om oss:

 

 

Sonjas kattepass er en del av et enkeltpersonsforetak som drives av

Sonja Midtlien XLpluss. 

Organisasjonsnummer 988 083 410

 

© Copyright. All Rights Reserved.